Landschaps-wandel-parade

Zondag 4 oktober, Holthurnsche Hof, Berg en Dal
Bijzondere wandelingen, excursies en speurtochten in kleine groepen, onder begeleiding en met aanmelding > vooraf. Na afloop van de activiteit is er in verband met Corona beperkt gelegenheid voor een drankje en hapje, opgeluisterd met stemmige muziek.

Burenavond 25 september

Vrijdagavond 25 september 2020 – 20:00-22:00 Burenavond in de Kerk.

  • Presentatie Dorpsagenda
    Annelies Visser zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen
  • Stavaza Kerk
  • Nieuwe Website
  • Dorpsbieb
  • Dorpsommetjes

7 Zinderende Zomerweken

Tot en met 30 augustus 2020 een bruisend programma door heel Berg en Dal. Zoals op De Horst: “Ontdek de Boerderij” bij Boerengolf De Horst, “Hoppydance Silent Disco” bij Café Hopmans, “Steppen met de Knapzak” of “Wijnproeverij” bij Wijngaard De Plack. Ga naar
Zeven Zinderende Zomerweken >

Er is weer Buurtsoepie

Vanaf dinsdag 28 juli 2020 wordt er weer een Buurtsoepie geserveerd in De Slenk. Iedje, Toos en Hennie zullen weer een verse soep bereiden. Wat zal het toetje zijn?
We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen. We houden natuurlijk wel de Corona-regels streng aan.

Nieuwe Stichting

Op maandag 6 juli 2020 is de Stichting Vrienden van het Hart van De Horst opgericht. Deze stichting gaat de belangen van het dorpshuis behartigen. Tevens zal deze stichting actief zijn bij het werven en beheren van fondsen om gebouw en inrichting te financieren.

Nieuwe Website

donderdag 23 juli 2020
Beste bewoners van De Horst,
Namens de Stichting Vrienden van het Hart van De Horst en de ondernemers van De Horst bieden wij u met trots deze nieuwe website aan. Vanaf vandaag kunt u hier een bericht laten plaatsen. Mail naar
redactie@hartvandehorst.nl >