Groesbeekse Koningsnacht

Na het succes van vorig jaar, nodigen we je opnieuw uit om Koningsnacht te vieren bij DVSG op de Horst! Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, muziek en feestelijke sfeer. Samen maken we er opnieuw een onvergetelijke Koningsnacht van!

Op vrijdag 26 april gaan we Koningsnacht vieren bij DVSG in de tent, met niemand minder dan de sensationele Coverband Rootz! RootZ, dé ervaren top-coverband, brengt een onvergetelijke mix van muzikaal vakmanschap en entertainment. Kortom, RootZ is dé band die elk feest laat bruisen! Daarnaast zorgen DJ Sieppie en DJ Welles ervoor dat de muziek de hele avond blijft swingen!

📅 Datum: Vrijdag 26 april
🕒 Tijd: Vanaf 19:00
📍 Locatie: DVSG, Sportpark De Horst
🎫 https://eventix.shop/afqcjz6w
❗ 18+

Kom Mar Kieke

Op 12, 13 en 14 april 2024 zal de elfde editie van Kom Mar Kieke > plaatsvinden in Dorpshuis De Slenk, Reestraat 2, 6562 LK, Groesbeek – De Horst. Kom Mar Kieke heeft als uitgangspunt om de drempel tot de kunst te verlagen, ook voor de jeugd. Mensen die kunstzinnig bezig zijn, op De Horst wonen of woonden, krijgen tijdens deze tentoonstelling de kans om hun creatieve werk te laten zien. 
De expositie wordt ingericht door beroepskunstenaars en amateurs samen! Dat stimuleert de deelnemers tot grotere creativiteit. Je kunt hierdoor zien dat ‘grote’ en ‘kleine’ kunst goed samengaan, en elkaar versterken. 
Groepen 3 en 4 van Kindcentrum De Horst leveren ook hun bijdrage en hun kijk op kunst.

High Tea 16 maart 2024

Puzzelmarkt

Zaterdag 18 november 2023 puzzelmarkt in Dorpshuis De Slenk.
Van 11:00 tot 13:00 uur.

Red House Rock 5 november 2023

Dorpsagenda 26 september 2023

Algemene bewoners bijeenkomst; dinsdag 26 september 2023 19:30 uur in de Grote zaal.
Inloop vanaf 19:00 uur in de ontmoetingsruimte koffie en thee voor de deelnemers.
Het is de bedoeling om samen te bedenken en te bepalen hoe we De Horst “toekomst-bestendig” houden en/of maken. Tot dinsdag! De Wijkraad Samen op De Horst.

Spooktocht 14 oktober 2023

14 oktober 2023 bestaat CV Net Aecht 66 jaar! Dit willen we graag vieren! We trappen ons jubileumjaar af op 14 oktober met een spooktocht in carnavalsthema. De spooktocht zal starten en eindigen bij Café Zaal Hopmans. Tijdens deze avond zal DJ Francesco de leukste plaatjes draaien. Durf jij het samen met je vriendengroep/ carnavalsvereniging aan? Noteer de datum alvast! De inschrijving zal openen op 14 augustus 2023. 

Klankreis

Vrijdag 12 mei 2023 19:30 uur
Wanneer je diepe rust en totale ontspanning wilt ervaren is het beleven van een Klankreis echt een aanrader! Ervaar de diepte van ontspanning en de rust in je hoofd en lichaam.
Er wordt naast andere klankinstrumenten vooral gewerkt met prachtige handgemaakte klankschalen die elk een unieke klank hebben. De klanken resoneren lang en diep door en zorgen voor een bijzondere beleving.
Inloop vanaf 19.15u. Kom op tijd om je klaar te maken voor dereis, zodat we om 19:30 kunnen beginnen.
Meenemen: (Yoga) mat of bv tuinkussen, deken, kussen en warme sokken
Kosten : 20,00 Euro p.p.
Aanmelden: mail naar
monique.ebbers46@gmail.com > o.v.v. van je telefoonnummer


Het Geheim van Carnaval

14 februari 2023 18:30 uur
Cafe zaal Hopmans

De afgelopen maanden is Prins Net Aecht de 11e in de persoon van Prins Sjon gevolgd door filmmakers Barbara de Baare en Tamino Parren in opdracht van Omroep Gelderland. Zij hebben hem gevolgd vanaf het moment dat hij gevraagd werd om prinst te worden tot en met de onthulling. We nodigen jullie graag uit om bij de premiere van deze documentaire te zijn op dinsdag 14  februari a.s. bij Café Zaal Hopmans, Hoge Horst 45 te Groesbeek. De zaal gaat open om 18.00, het programma begint om 18.30. Om 18.30 zal wethouder Erik Weijers namens de gemeente Berg en Dal eerst het woord nemen, daarna kijken we gezamenlijk naar de film. Samen met alle collega-carnavalsverenigingen uit de regio. Deze avond is de film ook te zien op Omroep Gelderland waar hij elk uur herhaald zal worden 

Thaise middag

Receptie Sjon de 11de

Oliebollenactie Net Aecht

GEWONNEN!

Dorpshuis De Slenk is eerste geworden in de strijd voor de titel Dorpshuis van het Jaar 2022.
Iedereen, inclusief Prins Net Aecht Sjon den 11de, wethouder Irma van der Scheur gingen mee in de bus en hebben de spannende finale meegemaakt.
We zijn zo trots dat we dit behaald hebben met z’n allen, huurders en vrijwilligers!
Iedereen bedankt voor het stemmen!

Rolstoeldansen in De Slenk

Afgelopen zaterdag heeft Televisie Berg en Dal opnames gemaakt van het rolstoeldansen.
Om de twee weken is er op zaterdagochtend van 11:00 tot 12:30 uur rolstoeldansen in het dorpshuis.
https://www.youtube.com/watch?v=MPmXuCLlB8E >

Sjon D’n 11de

SjonD'n11de

Red House Rock 2022

Burendag 2022

24 September 2022 Burendag op De Horst >
Er waren twee activiteiten:
1. Koken voor Mannen
2. Voortuinenwedstrijd

Tour door Gelderland

Afgelopen week zijn twee vrijwilligers van De Slenk met de bus van Omroep Gelderland bij de andere 4 genomineerden op bezoek geweest. Het waren twee leerzame en zeer vermoeiende dagen.
https://www.youtube.com/watch?v=ItpINAGapHU >
Nu nog twee filmdagen. Dan beginnen eind oktober de uitzendingen. STEM – STEM – STEM
Zie ook dorpshuisvanhetjaar.nl >

Spiritueel Beurs

Zaterdag 9 juli en zondag 10 juli 2022 van 10:00 tot 16:00 uur is er een Spiritueel Beurs in dorpshuis De Slenk
Centrum Feng Huang en zijn spirituele partners verzorgen readings, spirituele consulten, kaartlezen en intuïtief coaching. U kunt ook lezingen volgen over spiritualiteit.


Wilhelmina on Tour – 10 juli 2022

Op 10 juli 2022 gaat Fanfare Wilhelmina eindelijk weer on tour. Als afsluiting van dit bijzondere seizoen geeft de fanfare op zondag 10 juli a.s. een concert. Ditmaal zullen de klanken van de fanfare op De Horst te horen zijn. Schutterij Sint Hubertus verwelkomt de fanfare op deze middag in het schuttersgebouw aan de Vendelierstraat 6 op Groesbeek –  De Horst. Het concert start om 15.00 uur. 
U bent van harte uitgenodigd om op deze zondagmiddag, onder het genot van een drankje, naar de fanfare te komen luisteren! 

Campina Boerderijdag – 6 juni 2022

Op maandag 6 juni 2022, Tweede Pinksterdag, opent Melk- en Fokbedrijf familie Nillesen, Boerengolf, Lage Horst 6, Groesbeek – De Horst, de staldeuren voor publiek!
Wij hebben een multifunctioneel bedrijf met 120 ha, melkvee en akkerbouw en verder recreatie, dagbesteding cliënten zorginstelling, energieopwekking en natuurbeheer. We hebben 180 melkkoeien en 75 jongvee. Het mooiste aan het werk als Campina melkveehouder is wat we kunnen betekenen in de voedselvoorziening van vele mensen en een aantrekkelijk landschap bieden. Verder hebben we ook boerenbowling, koeientoiletteren, natuurwandelingen en creatieve workshops. We doen dit jaar voor de vijfde keer mee aan de Campina Open Boerderijdagen!

Senioren dansen

Eindelijk weer senioren-dansen met Aldörum! 
Theo, Bart, Harry, Piet en Joop 
Bekend van de Groesbeekse dansavonden! 
Muziek van TOEN en NU 

Vrijdag 13 mei 2022 van 20:00 tot 23:00 uur de beentjes van de vloer! 
Tweede dans avond is vrijdag 3 juni 2022
zaal open vanaf 19:30 uur
Entree € 5,00

Boekenmarkt in De Slenk 30 april 2022

Op zaterdag 30 april is er weer een grote boeken- en mediamarkt in dorpshuis De Slenk.

Er staan op deze dag enkele duizenden mooie en bijzondere boeken, cd’s, elpees en dvd’s te koop. Naast thrillers en romans zijn er veel informatieve boeken over koken, kunst en tuinieren. Voor kinderen zijn er leesboeken, strips en sprookjesboeken. Tot slot zijn er honderden cd’s, elpees en dvd’s. De meeste boeken, cd’s en films kosten € 1,- ; kinderboeken kosten 50 cent. Bijzondere exemplaren zijn apart geprijsd. De opbrengst komt geheel  ten goede aan het dorpshuis.

Op zaterdag 30 april bent u van harte welkom tussen 11.00 – 14.00 uur op Reestraat 2, De Horst, Groesbeek.

Heeft u thuis nog boeken, legpuzzels, films, elpees  en/of  cd’s over, brengt u ze dan gerust tijdens de openingstijden van de Slenk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Resie Meilink (06-23166038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl

Streekdag De Plack – 17 april 2022

Mis het niet 17 april (1ste paasdag) streekdag De Plack!
Beleef proef en geniet. s’middags lekker muziek van de band Alles! Jij komt toch zeker ook mee het seizoen openen?
Dit doen wij samen met diverse lokale ondernemers van kweek uit de streek om alle fantastische producten die Berg en Dal heeft te laten zien. Deze dag worden 2 streekfietsroutes gelanceerd door Ster Berg en dal, kweek uit de streek. Neem 17 april alvast een kijkje langs wie je komt tijdens deze mooie routes om je lokale boodschappen te doen.
Tevens worden er verschillende activiteiten worden aangeboden:
– Rondleidingen
– Kinderactiviteiten- Eieren zoeken
– Jeu de Boules
– Kippen kijken
– Schietbaan verzorgd door de Schutterij
– Muziek
Op de prachtige locatie Wijngaard de Plack zal deze Streekmarkt plaatsvinden.
Voor meer info: Neem contact op met Sara Jansen van Streek-events. info@streek-events.nl
Locatie gegevens: Wijngaard de Plack in Groesbeek, Ketelstraat 3617 april 2022, 11:00 – 17:00 uur

High Tea 12 maart 2022

Wij nodigen jullie allen uit voor een High Tea op zetdag 12 maart 2022 in dorpshuis De Slenk.
Na twee jaar leven met Corona-beperkingen is het nueindelijk weer mogelijk om eens gezellig bij elkaar te komen en bij te kletsen over het wel en wee van De Horst.
In het kader van NL-Doet hebben we een High Tea in ons dorpshuis. Geheel gratis dankzij de medewerking van het Oranjefonds en diverse lokale ondernemers en organisaties.
Ben je een nieuwe bewoner op De Horst, dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de activiteiten die er in het dorp zijn.
Jullie zijn allemaal van harte welkom!
Wijkraad Samen op De Horst

Papier niet opgehaald

Door een heel vervelende fout in de afvalkalender van de DAR is het oud papier op zaterdag 8 januari 2022 niet opgehaald. Het bestuur van DVSG heeft hier inmiddels contact over opgenomen met de DAR. Zij betreuren de fout en hebben aangegeven dat het ophaalschema in 2022 ongewijzigd is. Dit betekent dat het oud papier altijd de vierde zaterdag van de maand zal worden opgehaald, m.u.v. januari. Dan zal het de vijfde zaterdag (29 januari 2022) zijn. Dit omdat Nieuwjaarsdag dit jaar op zaterdag viel. Excuses voor het ongemak.
Bestuur v.v. DVSG

Een goed 2022 toegewenst

Voor iedereen op De Horst en daarbuiten een heel goed en vooral gezond 2022 toegewens.
Hopelijk kunnen we dit jaar weer een beetje het normale levensritme met cursussen en bijeenkomsten oppakken.

Zelfverdediging voor Vrouwen

Zaterdag 2 oktober 2021, 09:30 tot 15:00 uur; inclusief lunch.
Dorpshuis De Slenk, Groene zaal, ingang achterom Ketelstraat 1.
Kosten 30 euro per persoon inclusief lunch.

Feng Huang geeft een workshop zelfverdediging speciaal voor vrouwen.
Gebruikte technieken zijn afgeleid uit de KungFu, een eeuwenoude traditie in Martial Arts.
Aanmelden via p.gal@hotmail.com >

Burendag 2021

Zaterdag 25 september 2021 wordt een gezellige dag georganiseerd door de Wijkraad.
Zie voor de activiteiten Burendag 2021 > .
Voor de activiteiten kunt u zich opgeven via app of sms naar 06-1091 6185 of 06-5268 6721.
Ook via de email > kunt u zich aanmelden.

Zomervakantie voorbij

Het nieuwe seizoen begint weer in dorpshuis De Slenk.
Dankzij de nieuwe luchtverversing ontspannen vergaderen.
Iedereen is weer van harte welkom, met in achtneming van de Covid19 reglementen >.

Kermis Groesbeek – Café Hopmans

3 – 8 september 2021 FEESTTENT HOGE HORST

 • 3 september – Dowwen Hèze – coverband
 • 4 september – Regroove
 • 5 september – Wir sind Spitze mmv DJ Mark
 • 6 september – Summerland
 • 7 september – Duo Jersey – Summerland
 • 7 september 20:30 – René Le Blanc

TICKET VERKOOP >

Zomerverkoop boeken, CD’s, puzzels

Wanneer: juli en augustus 2021 
Waar: Dorpshuis de Slenk 
Reestraat 2, 6562 LK
Groesbeek De Horst
Aanmelden: 
Resie Meilink – 06 2316 6038
per mail resiemeilink@upcmail.nl

Horster Spektakel weekeind

Het Mix-toernooi en de traditionele Horster Spektakel Dag (HSD) zijn het weekend van 3 en 4 juli. Afhankelijk van de dan geldende Corona-regels zal de organisatie weer haar uiterste best doen om er iets leuks van te maken. Wil je het Horster Spektakel Weekend niet missen, stuur dan nu al een mail naar hsd@dvsg.nl.

Mooiste tuin op De Horst

Vanwege drukte en soepelere Corona maatregelen wordt de uitslag van “De mooiste voortuin van De Horst” verzet naar vrijdag 9 juli 2021.
Hopelijk mogen we dan weer met meer mensen bij elkaar komen. Let op! Er blijven Corona maatregelen.
De uitreiking zal in of bij het dorpshuis plaatsvinden. Afhankelijk van het weer en de maatregelen van dat moment.
Namens de Wijkraad Samen op De Horst

Verluiden van de klokken

Vandaag werden voor het eerst sinds bijna een half jaar de klokken weer geluid. We stonden met tranen in de ogen te luisteren.

Wandelen op De Horst

Zaterdagmiddag 29 mei 2021 van 12:00 tot 16:00 uur krijgt u voor of na de wandeling > door het natuurschoon van De Horst een kop koffie of thee van de Wijkraad Samen Op De Horst. Voor de kinderen is er een glaasje limonade! Dit alles in het kader van NL-Doet. Waterdichte schoenen worden aangeraden! Er zijn route beschrijvingen aanwezig!
Welkom het belooft mooi weer te worden.

Slotviering Goddelijk Hart van Jezus

Zaterdag 1 mei 2021 10:30 in onze dorpskerk aan de Ketelstraat 1 vindt de allerlaatste viering plaats.

Lees ook >

Decretum van de Bisschop van ‘s-Hertogenbosch

Morgen, 18 april 2021 om 10:00 uur, zal Pastoor Aloys van Velthoven een Decreet van de Bisschop van Den Bosch, Gerard de Korte, voorlezen in de Cosmas en Damianuskerk aan de Pannenstraat. Hierin staat dat onze kerk het Goddelijk Hart van Jezus op De Horst aan de eredienst onttrokken zal worden.
Er zal ooit, na opheffing van de beperkende Covid-19 maatregelen nog een slotviering in het gebouw gehouden worden!
Tegen dit decreet kunnen vanaf maandag 19 april 2021 tot en met woensdag 28 april 2021 bezwaren ingediend worden bij de Bisschop van ‘s-Hertogenbosch, Parade 11, 5211 KL ‘s-Hertogenbosch.
Hier > kunt u de volledige tekst lezen.

Uitspraak kort geding

De rechter heeft vorige week bepaald dat het beslag op de kerk opgeheven moet worden.
Nu heeft het kerkbestuur de handen weer vrij om te bepalen aan wie zij de kerk verkopen.
Hopelijk nemen ze hierbij de uitkomst mee van de dorpspetitie, die vorig jaar aan het kerkbestuur is aangeboden.

Stemlokaal in De Slenk

Woensdag 17 maart 2021 kunnen jullie stemmen in Dorpshuis De Slenk.
Het stembureau is open van 07:30 tot 21:00 uur.
Neem uw ID, paspoort – ID-kaart of rijbewijs, mee!.

Stemlokaal De Slenk >

Kort Geding over de Kerk

Deze ochtend, 2 maart 2021, diende er een kort geding, aangespannen door het parochiebestuur tegen Hofmans Vastgoed (bedrijf van Harold Bons) om het beslag dat nu op de kerk ligt op te heffen. 
De rechter heeft de partijen aangehoord en zal op 16 maart 2021 een uitspraak doen. 

Onze dorpskerk is van grote betekenis voor alle parochianen en bewoners op De Horst. Zowel als kerkgebouw, WOII-monument en Gemeentelijk Monument. Na de oorlog is dit gebouw door Pastoor van de Leeden en de parochianen bij elkaar gespaard en daarom op alle manieren een symbool voor ons dorp. 
Mede hierom heeft ons kerkdorp De Horst het plan opgevat om samen met de familie Bons en Stichting STEP onze parochiekerk het Goddelijk Hart van Jezus voor de gemeenschap van De Horst te behouden. 
Zoals STEP 40 jaar geleden de oude noodkerk omtoverde tot dorpshuis en al die tijd succesvol beheerd heeft, wil de dorpsgemeenschap alles in het werk stellen om nu onze kerk voor de gemeenschap te behouden. Een van de redenen van het opzetten van de wijkraad Samen op De Horst eind 2014 was om te ijveren voor het behoud van onze kerk voor de dorpsgemeenschap. 
Op 18 mei 2020 hebben we als werkgroep, wijkraad, STEP en dorpsgemeenschap een petitie aangeboden aan het kerkbestuur. Mede door deze petitie kwam 30 mei 2020 de koop tot stand met Harold Bons, die de hele kerk ter beschikking wil stellen aan de dorpsbewoners. Deze petitie bestaat uit 518 steunbetuigingen voornamelijk van De Horst, maar ook ingestuurd door mensen die op wat voor manier dan ook een band hebben met ons fantastisch kerkdorp. 
De koop kon geen doorgang vinden omdat de heer Spierings uit Nijmegen beslag liet leggen op het gebouw. De plannen van de heer Spierings om zijn bedrijf in de kerk te vestigen of het gebouw voor bewoning door hemzelf of door anderen te laten verbouwen, stroken niet met de plannen van onze dorpsgemeenschap om het gebouw levend te houden door ons dorpshuis naar deze monumentale plaats te verhuizen. 

We hebben geen vertrouwen in de plannen van de heer Spierings waarin hij zegt dat de kerk toegankelijk blijft voor de dorpsbewoners. Op 18 december 2020 heeft hij, ’s avonds toen het donker was de sloten van het gebouw laten vervangen, zodat niemand meer in de kerk kon; ook de Mariakapel was afgesloten. Na een brandbrief namens alle bewoners is er een houten wand geplaatst zodat de Mariakapel weer bezocht kan worden. De klokken van de toren worden al twee maanden niet meer geluid op bijzondere momenten. Vorige week, tijdens de begrafenis van Pieter van Eck was er geen klokgelui om hem uit te luiden. 

Vanochtend 2 maart was er dus een kortgeding. De uitspraak van de rechter is op 16 maart. We wachten in spanning en met vertrouwen af.

Deur dorpshuis dicht

De afgetimmerde deur van De Slenk wil niet zeggen dat De Slenk sluit.
Binnen een paar weken is de deur al weer open, en dan met nieuwe automatische deuren.
Ondanks, of juist dankzij, het winterweer vinden er kleine verbouwingen plaats in De Slenk.
Dankzij een aantal speciale subsidies, van Provincie, VSB-fonds, Oranjefonds en Stichting Volksbelang kunnen de jongste aanpassingen aan het dorpshuis uitgevoerd worden.

Mariakapel op De Horst

Beste Bewoners van De Horst,
Vanaf 24 december 2020, 10:00 uur is onze Mariakapel weer open op de normale tijd, iedere dag van 10 tot 16 uur.
We zouden zeggen: “Steek massaal ’n kaarsje op in deze donkere dagen!”
Hartelijke groet van de Mariakapel-vrijwilligers

Kerk Goddelijk Hart van Jezus

De werkgroep van bewoners op de Horst heeft in mei, na een enquete onder de bevolking, het parochiebestuur opgeroepen te streven naar een maatschappelijke herbestemming van het gebouw, en in overleg te treden met STEP, de stichting die de Slenk beheert. STEP heeft al anderhalf jaar lang gepoogd met pastoor Janssen over aankoop te onderhandelen. STEP heeft ook in mei het groene licht gekregen van de Gemeente Berg en Dal voor de plannen het dorpshuis te verhuizen naar de kerk. Eigenlijk heeft al vanaf eind 2014 de herbestemming van de kerk hoog op de agenda gestaan bij de Wijkraad Samen op De Horst en de bijeenkomsten van bewoners van De Horst.
Het parochiebestuur heeft de wens van de bewoners en parochianen op De Horst gewoon naast zich neergelegd en op 15 december het kerkgebouw bijna verkocht aan de Nijmeegse vastgoedondernemer Spierings, die er vooralsnog een bedrijf in wil vestigen.

Dit is een ware klap voor het kerkdorp.
Werkgroep Hart van De Horst

Stichting Vlinderkind

Verkoop van Oud- en Nieuw Donuts en appelflapjes om Stichting Vlinderkind te steunen.
BESTELLEN: Stuur een bericht naar 06 5376 2201

Op donderdag 31 december 2020 staan de donuts klaar van 10:30-12:30 in de drive-inn bij Café Hopmans, Hoge Horst 56, Groesbeek.
Ook bezorgen we gratis in Groesbeek. Graag contant afrekenen.

Nederland op Slot

Vanaf 15 december 2020 is Dorpshuis De Slenk weer dicht tot en met 18 januari 2021.
De school en de kinderopvang zijn dicht vanaf 16 december 2020.
Buiten sporten mag tot 18 jaar ook in teamverband; geen competities.
Afhalen blijft toegestaan.
Voorlopige einddatum 19 januari 2021!

Legpuzzel markt 19 december

De legpuzzelmarkt op zaterdag 19 december 2020 zal niet doorgaan.
Volgend jaar wordt er opnieuw besloten, wanneer en hoe we hier toch vorm aan kunnen geven!
Resie Meilink (06-2316 6038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl

Landschaps-wandel-parade

Zondag 4 oktober, Holthurnsche Hof, Berg en Dal
Bijzondere wandelingen, excursies en speurtochten in kleine groepen, onder begeleiding en met aanmelding > vooraf. Na afloop van de activiteit is er in verband met Corona beperkt gelegenheid voor een drankje en hapje, opgeluisterd met stemmige muziek.

Burenavond 25 september

Vrijdagavond 25 september 2020 – 20:00-22:00 Burenavond in de Kerk.

 • Presentatie Dorpsagenda
  Annelies Visser zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen
 • Stavaza Kerk
 • Nieuwe Website
 • Dorpsbieb
 • Dorpsommetjes

7 Zinderende Zomerweken

Tot en met 30 augustus 2020 een bruisend programma door heel Berg en Dal. Zoals op De Horst: “Ontdek de Boerderij” bij Boerengolf De Horst, “Hoppydance Silent Disco” bij Café Hopmans, “Steppen met de Knapzak” of “Wijnproeverij” bij Wijngaard De Plack. Ga naar
Zeven Zinderende Zomerweken >

Er is weer Buurtsoepie

Vanaf dinsdag 28 juli 2020 wordt er weer een Buurtsoepie geserveerd in De Slenk. Iedje, Toos en Hennie zullen weer een verse soep bereiden. Wat zal het toetje zijn?
We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen. We houden natuurlijk wel de Corona-regels streng aan.

Nieuwe Stichting

Op maandag 6 juli 2020 is de Stichting Vrienden van het Hart van De Horst opgericht. Deze stichting gaat de belangen van het dorpshuis behartigen. Tevens zal deze stichting actief zijn bij het werven en beheren van fondsen om gebouw en inrichting te financieren.

Nieuwe Website

donderdag 23 juli 2020
Beste bewoners van De Horst,
Namens de Stichting Vrienden van het Hart van De Horst en de ondernemers van De Horst bieden wij u met trots deze nieuwe website aan. Vanaf vandaag kunt u hier een bericht laten plaatsen. Mail naar
redactie@hartvandehorst.nl >