CV Net Aecht

Net Aecht

Sjon Peters (Sjon van Kûs de Linkse) Prins Net Aecht d’n 11e

In een bomvolle Café Zaal Hopmans is vrijdag 25 november jl. Sjon Peters onthult als Prins Net Aecht d’n 11e. Hij werd bekendgemaakt door middel van de spelshow 1 tegen 11 waarbij Prinses Ummenie d’n 61e Eline de Valk haar medehoogheid onthulde door de overige 10 kandidaten weg te spelen. Sjon is 57 jaar oud, getrouwd, vader van 4 kinderen en opa van 3 kleinzonen. Zijn motto dit seizoen is een gezegde van zijn overleden vader: “Wa ge gehad het, nemen ze ow nie mer af”. 
Dit seizoen wordt hij bijgestaan door zijn vier vorsten; zijn zoon Jacco Peters (en dus Jacco van Sjon van Kûs de Linkse) zijn broer, Wim Peters (Wim van Kûs de Linkse), Gerard Schoenmakers (Schoen, en joa die Roije) en René Kokke (gewoon Kokke). Aan vrouwelijk schoon ook geen gebrek, dit seizoen wordt Sjon bijgestaan door maar liefst 8 hofdames; zijn vrouw Marie-José Peters (van Jo Boerman en Thea van Bartje d’n Boswachter van Dekkerswald), zijn schoonzus Diana Peters (van Wim uut de Kuul), Gonnie Kamps (van An van Gon), Angelique Peek (van Rob Peek), Antoinette Kokke (van Winand de Waarme en Anneke d’n Hoan), Rian Jacobs (van d’n Witte van d’n Eike), Larissa Jacobs (van John van Tiet) en Bianca Hendriks (van Jan van Tiet en Wilma ’t Schiet). 
Wil je de nieuwe hoogheid van CV Net Aecht persoonlijk feliciteren? Dat kan tijdens zijn receptie op zondag 8 januari om 13.11 uur bij Café Zaal Ton Oomen, Reestraat 4 in Groesbeek. 

Naast de onthulling vond bij Hopmans ook de eerste editie plaats van Gruusbekse schlagers vur mekoar, dur mekoar. Een geweldig schlager-evenement waarbij Groesbeekse schlagergroepjes hun favoriete schlager ten gehore brachten in een compleet nieuwe groepssamenstelling. De eerste editie was zo succesvol dat dit evenement volgend jaar zeker weer plaats zal vinden. 
Deze avond is ook de vrijwilliger van het jaar benoemd. Cherelin Holthuysen heeft de grote beer bokaal in ontvangst mogen nemen als dank voor haar tomeloze inzet van het afgelopen jaar. 

Sjon D’n 11de

C.V. Net Aecht > is een hechte carnavalsvereniging die ruim zestig jaar bestaat. Dat betekent dat we goed georganiseerd zijn, niet zijn weg te denken uit het Groesbeeks carnaval en hechten aan persoonlijke relaties en tradities.
Volg ons carnavals seizoen op facebook >